دسته‌بندی نشده

ویژگی‌های منحصربه‌فرد طراحی نمای ساختمان مدرن

طراحی نمای ساختمان مدرن

طراحی نمای ساختمان مدرن امروزه به دلیل داشتن فاکتورهای مناسب ازجمله عدم نیاز به رعایت قوانین شهری و آب و هوایی و البته عدم توجه به استفاده از متریال خاص در بین معماران و مشتریان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. در این مقاله به موضوع طراحی نمای ساختمان مدرن پرداخته شده است.

ویژگی‌های منحصربه‌فرد طراحی نمای ساختمان مدرن

در این مقاله قرار است به موضوع مهم طراحی نمای ساختمان مدرن بپردازیم. مشتریان محترم می‌توانند نسبت به اجرای پروژه‌های نمای ساختمان، به وب‌سایت شرکت توسعه صنعت ساختمان ایما به آدرس www.ima-holding.com  مراجعه نموده و از طریق راه‌های ارتباطی مشخص‌شده، با این شرکت تماس حاصل نمایند. از طرفی نیز می‌توانند نسبت به انجام مشاوره با مهندسین و کارشناسان درخواست خود را نیز اعلام نمایند.

ساختمان‌های زیادی که در سطح شهر ساخته می‌شوند هرکدام از طراحی نمای منحصربه‌فردی برخوردار می‌باشند. نمای هرکدام از آن ساختمان‌ها در مجاورت دیگر ساختمان‌ها و محیط اطراف باید از یک هماهنگی مطلوبی برخوردار باشد. تعریف این هماهنگی وابسته به تعریف فاکتورهای می‌باشد که زیبایی ظاهری در نماسازی آن ساختمان را تعریف می‌نماید.

طراحی نمای ساختمان مدرن

نکته حائز اهمیت در رابطه با نقش طراحی نمای ساختمان این است که می‌تواند به‌عنوان واسط ارتباطی بین فضای داخلی و فضای بیرونی ساختمان معرفی شود. امروزه بر اساس ویژگی‌های و شاخصه‌هایی که در اجرای پروژه‌های نمای ساختمان وجود دارد، استقبال بیشتری نسبت به انتخاب طراحی نمای ساختمان مدرن در برابر دیگر طراحی نماهای دیگر از سوی مشتریان دیده می‌شود.

طراحی نمای ساختمان مدرن ازنظر فرایندهای اجرایی با توجه به‌ظاهر ساده‌ای که دارد اما، بسیار پیچیده و دشوار است. به همین خاطر است که انجام چنین پروژه‌هایی نیازمند به داشتن مهارت و دانش فوق‌العاده‌ای می‌باشد. ازجمله قوانینی که در اجرای پروژه‌های طراحی نمای ساختمان باید رعایت شود، طراحی‌های انجام‌شده بر اساس شرایط شهری و آب و هوایی است.

به همین منظور رعایت به این قوانین، محدودیت‌های خاصی را در اجرای این نوع از پروژه‌ها برای معماران به دنبال خواهد داشت. اما نکته مهم و جالب این است که درباره پروژه‌های نماسازی طراحی نمای ساختمان مدرن، شرایط متفاوت است.

به همین خاطر می‌توان به‌طورمعمول در هر جغرافیا و محیطی با داشتن محدودیت‌های بسیار کمتر، پروژه‌های طراحی نمای ساختمان مدرن را اجرا نمود. می‌توان این ویژگی را ازجمله مهم‌ترین ویژگی‌هایی دانست که امروزه افزایش استقبال از اجرای طراحی نمای ساختمان مدرن را به دنبال دارد.

طراحی نمای ساختمان مدرن

طراحی نمای ساختمان مدرن

فاکتورهای متعددی وجود دارد که می‌تواند، اصول طراحی نمای ساختمان در نوع مدرن را تعریف نماید. با توجه به این فاکتورها، می‌توان شرایط و ساختار اجرای این پروژه‌ها را تعیین نمود. در ادامه به پنج مورد از این فاکتورها اشاره خواهد شد.

1-   نوع انتخاب رنگ‌های مناسب:

در طراحی نمای ساختمان مدرن از ترکیب رنگ‌های خنثی و انواع پالت‌ها استفاده می‌شود. برای این منظور استفاده از رنگ‌هایی مانند رنگ بژ، رنگ کرم، رنگ خاکستری و رنگ قهوه‌ای می‌تواند مناسب باشد. اگر از شرایط یکنواختی راضی نیستید می‌توانید، با اضافه کردن رنگ‌های آلبالویی و بنفش، طرح موجود را از یکنواختی خارج نماید.

2-   نوع انتخاب متریال مناسب:

در اجرای پروژه‌های طراحی نمای ساختمان مدرن، هیچ استرسی  بر روی انتخاب نوع متریال خاص وجود ندارد. در این نوع پروژه‌ها می‌توانید از متریال آجر، بتن و یا چوب نیز استفاده نمایید.

3-   نوع انتخاب تزئینات اندک:

در این نوع از پروژه‌های نمای ساختمان، اجرای تزیینات اضافه موجبات اختلال در پروژه را به دنبال دارد. ازآنجایی‌که  طراحی‌های نمای سنتی که از پیچیدگی‌ها و تزئینات زیادی برخوردار است، در طراحی نمای مدرن، شرایط به سمت استفاده از الگوهای مینیمال می‌باشد. این موضوع تفاوت بین دو این نگرش را نشان می‌دهد.

4-   نوع انتخاب سقف‌های ساده:

در این نوع طراحی نمای ساختمان، عموماً سقف‌ها در شرایط شیب‌دار طراحی می‌شوند.

5-   نوع انتخاب طراحی بازشوها:

در پروژه‌های طراحی نمای ساختمان مدرن، از مهم‌ترین بخش‌های پروژه طراحی بازشوها می‌باشد. در این طراحی نوع انتخاب پلان بسیار مهم است. از طرف دیگر داشتن شرایط مطلوب زاویه‌های تابش نور و نورگیری و نوع پنجره‌ها نیز از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.