دسته‌بندی نشده

طراحی نمای کرتین وال در ساختمان‌های اداری تجاری

طراحی نمای کرتین وال در ساختمان‌های اداری تجاری

به پوسته و بدنه ی خارجی یک ساختمان که شکل کلی و ظاهری آن را نشان می دهد، نما می گویند. نما را می توان نشانگر هویت بنا دانست . چرا که طراحی نما برای یک ساختمان برگرفته از نکات مهمی از جمله کاربری ساختمان می باشد. به همین علت می توان از نمای یک ساختمان به طور کلی حدس زد که این ساختمان یک بیمارستان است یا یک فرهنگسرا.

امروزه با توجه به اینکه ظاهر هر چیزی مورد قضاوت قرار می گیرد و ساختمان هم از این قضیه مستثنا نمی باشد، باید به طراحی نمای آن دقت نمود و نمایی حرفه ای و زیبا را برای آن طراحی نمود. طراحی نما در گذشته بیشتر به صورت نما کلاسیک بوده است. اما در طی سال ها سبک ها و روش های زیاد و متنوعی برای طراحی نما پدید آمده است.

نکات قابل توجه برای طراحی نمای ساختمان :

  • طراحی نمای ساختمان با توجه به بودجه ی کارفرما

در ابتدایی ترین مرحله برای هر کاری باید بودجه و میزان هزیه ای که کارفرما می تواند بکند را در نظر بگیرید. در طراحی نما نیز با توجه به بودجه ی کارفرما می توانید طراحی انجام داده و مصالح را تهیه کرده و نمای مورد نظر را به اجرا در آورید . اگر به این نکته توجه نکنید ممکن است که نمایی را با مصالحی مشخص طراحی کنید که جمع برآورد هزینه ی آن از بودجه ی معین کارفرما بیشتر شود و در این صورت قابل اجرا نخواهد بود.

  • طراحی نمای ساختمان با توجه به شرایط اقلیمی منطقه

در منطقه های مختلف کشور با توجه به اینکه شرایط اقلیمی متفاوت است ، ظاهر ساختمان ها متفاوت خواهد بود . برای مثال منطقا یک ساختمانی که در یک منطقه گرم و خشک ساخته می شود ، نمی تواند به همان اندازه ای پنجره و بازشو داشته باشد که خانه ای در منطقه مرطوب و معتدل دارد . به همین علت قبل از طراحی نما باید به اقلیم شهر و منطقه ی مورد نظر توجه کنید و تمام نکات را بسنجید و سپس دست به طراحی نما بزنید.

طراحی نمای کرتین وال در ساختمان‌های اداری تجاری

  • طراحی نمای ساختمان با توجه به بافت موجود در منطقه

بعضی از شهرها دارای بافت مخصوص خود می باشند و از نظر فرهنگی و تاریخی این بافت دارای اهمیت می باشد . به همین علت برای ساخت خانه و طراحی نما در این شهرها و مناطق باید به این موضوع توجه کرده و احترام بگذارید . برای مثال در شهری مانند شهر یزد که دارای بافت خاصی می باشد که ثبت جهانی شده است بهتر است که خانه هایی که طراحی نما مدرن دارند و یا بسیار متفاوت می باشند را نسازید.

  • طراحی نمای ساختمان با توجه به فرهنگ کلی منطقه

هر منطقه دارای یک فرهنگ خاصی می باشد و این فرهنگ می تواند روی طراحی نمای ساختمان شما تاثیر بگذارد. برای مثال منطقه ای بسیار مذهبی می باشند و اغلب خانه ها یا درونگراست یا دارای پنجره های کم و ممکن است منطقه ای عکس این موصوع باشد. به همین دلیل قبل از طراحی نما برای ساختمان باید این نکته را سنجیده و با مشورت با کارفرما طراحی را شروع کنید .

  • طراحی نمای ساختمان با استفاده از سبک و کانسپت مشخص

برای طراحی نما طی سال ها سبک های مختلف و کانسپت های گوناگونی پدیدآمده است . برای آن که بتوانید نمایی زیبا داشته باشید با توجه به سلیقه ی کارفرما در ابتدا باید سبک خاصی را مشخص کرده و سپس طبق ویژگی ها و نکات قابل توجه سبک انتخابی طراحی را شروع کنید و نما را به اجرا در بیاورید . گاهی در بازسازی نما نیز ممکن است که نما دارای یک سبک قدیمی باشد. آن وقت شما می توانید با برداشتن نمای قدیمی، نمایی جدید با سبک جدید روی ساختمان به اجرا در بیاورید.

طراحی نمای کرتین وال در ساختمان‌های اداری تجاری

  • طراحی نمای ساختمان با توجه به عملکرد آن

همانطور که پیش تر هم گفته شد ، نما را می توان هویت یک ساختمان دانست . به همین دلیل برای طراحی نمای یک ساختمان به کاربری آن باید توجه نمود . مسلما ظاهر بیرونی یک بیمارستان نباید مانند ظاهر بیرونی یک مدرسه باشد و یک ساختمان مسکونی نیز نباید مانند یک ساختمان اداری نما داشته باشد .

  • طراحی نمای ساختمان با استفاده از مصالح بوم آورد
  • و …

سبک های مختلف در طراحی نما از زبان شرکت معماری توسعه صنعت ساختمان ایما :

  • طراحی نما به سبک کلاسیک
  • طراحی نما به سبک مدرن
  • طراحی نما به سبک مینیمال
  • طراحی نما به سبک روستیک
  • طراحی نما به سبک شرقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.