نمای بیرونی ساختمان با سرامیک یکی دیگر از انواع پروژههای نمای بیرونی ساختمان میباشد این مدل از تنوع بالایی برخوردار است و با توجه به اینکه از شرایط عایقبندی مناسبی برخوردار است، استفاده از نمای ساختمان میتواند بهعنوان یکی از دلایل زیباسازی شهر نیز به محسوب شود.
درباره نمای بیرونی ساختمان با سرامیک
متریال سنگ سرامیک ازجمله مصالح ساختمانی میباشد که در کاربردهای مختلف استفاده میشود. کاربردهایی ازجمله دیوار ساختمان، کف ساختمان و مخصوصاً نمای بیرونی ساختمان. در این مقاله درباره نمای بیرونی ساختمان با سرامیک نکات مهمی را خدمت شما کاربران محترم ارائه خواهیم داد.
پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. مشتریان محترم میتوانند با مراجعه به وبسایت شرکت توسعه صنعت ساختمان ایما به آدرس www.ima-holding.com از طریق راههای ارتباطی موجود نسبت به دریافت مشاورههای تخصصی از طریق مهندسین شرکت در راستای اجرای پروژههای نمای بیرون ساختمان با سرامیک شرایط را دنبال فرمایند.
خصوصیتهای ویژه به جهت اجرای پروژههای نمای بیرونی ساختمان با سرامیک
یکی از پروژههای متنوعی که از قیمت مناسب برخوردار است، اجرای پروژههای نمای بیرونی ساختمان با سرامیک میباشد. سنگ سرامیک در صنعت نماسازی ساختمان از کاربری منحصربهفردی برخوردار است. در استفاده از این متریال، مزایای متفاوتی وجود دارد. مزایایی ازجمله وزن پایین، عایق بودن در شرایط رطوبت آب و هوایی، و غیره.
انواع مدلهای نمای بیرونی ساختمان با سرامیک
استفاده از متریال سرامیک به جهت پروژههای اجرای نمای بیرونی ساختمان میتواند بهعنوان یک لایه محافظتی مطلوب، جدایی از حفاظت ساختمان در مواجهه با عوامل مختلف، تأثیرات بسزایی در زیباسازی ساختمان نیز داشته باشد. بر این اساس ساختمانهایی که از نمای بیرونی سرامیکی برخوردار میباشند، در زیباسازی محیط شهر نیز مؤثر هستند.
از سرامیکهای پرکاربرد درزمینهٔ اجرای پروژههای نمای بیرونی ساختمان، سرامیک در نوع پرسلانی است. ازجمله خصوصیات مطلوبی که در سرامیک پرسلانی موجود است میتوان به داشتن مقاومت بیشتر آن نسبت به نوع سرامیکهای دیگر اشاره نمود.
نماهای بیرونی ساختمان با استفاده از این سرامیک را بهعنوان نمای خشک معرفی مینمایند و بیشتر در نمای ساختمانهای اداری و مسکونی و البته تجاری استفاده میشود.
انواع مدلهای نمای بیرونی ساختمان با سرامیک
نمای سرامیک از مدلهای متفاوتی برخوردار است. بهطورکلی مدلهای نمای سرامیک را در دو حالت زیر طبقهبندی مینمایند:
- سرامیک نما ظاهری
- سرامیک نما خشک
انواع سرامیک نما خشک
- سرامیک پرسلانی خشک مجوف
- سرامیک پرسلانی توپر
شرایط سرامیک پرسلانی خشک مجوف:
در این نوع سرامیک، روزنههای متفاوتی در بدنه وجود دارد. این شاخصه موجبات داشتن عایقبندی خوب و مناسب را در این سرامیک به دنبال دارد. به این دلیل که روزنههای موجود مانع از نفوذ هوای سرد یا گرم در بدنه سرامیک میشود. از طرف دیگر در این نوع سرامیک به دلیل وجود روزنههای متعدد، شرایط کاهش وزن را نیز شاهد میباشیم.
انواع سرامیک نما ظاهری
1- سرامیک طرح آجرنما
امروزه در صنعت نماسازی ساختمان با استفاده از نمای سرامیک، طرح آجرنما در مدلها و طرحهای متفاوت استفاده میشود. در کاربری از این نوع طرح سرامیک در پروژههای نمای ساختمان میتوان در محیطهایی ازجمله پارکینگ و حیاط نیز استفاده نمود. سرامیک طرح آجرنما به دلیل شاخصههایی که در ساختار آن است، از ضریب جذب رطوبت پایین و کیفیت بالا برخوردار است.
2- سرامیک طرح سنگ آنتیک
دیگر نوع سرامیک نما ظاهری را میتوان به سرامیک طرح سنگ آنتیک اختصاص داد. این سرامیک شباهت فوقالعاده با سنگ دارد. از شاخصههای موجود در این سرامیک مقاومت بالا در برابر رطوبت میباشد.
اگر به جهت اجرای پروژههای نمای بیرونی ساختمان با سرامیک، به دنبال صرفهجویی در هزینههای میباشید، استفاده از سرامیک طرح سنگ آنتیک بهترین انتخاب است. این سرامیک از طرحهای مختلف و رنگهای متفاوت برخوردار است.