دسته‌بندی نشده

درباره نحوه محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری

نحوه محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری

نحوه محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری بر اساس قوانین مشخص انجام می‌شود. برای همین اساس توجه به نوع مترکشی در پروژه های ساختمانی و تعیین مشاعات، شرایط دیوارهای حائل بین واحدها، منطقه مشاع بین ساختمان‌ها و غیره از مواردی است نحوه محاسبه زیربنا در نقش شهرداری را معرفی می‌نماید.

درباره نحوه محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری

در اجرای پروژه های ساختمان‌سازی و در زمان محاسبه دقیق مساحت بنا، سطح اشغال‌شده با استفاده از دیوارها بعلاوه کل مساحت بنا را به‌عنوان سطح زیربنای بنا معرفی می‌نمایند. نحوه محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری، با توجه به مقررات مشخصی انجام می‌پذیرد. در این مقاله که برای کاربران شرکت توسعه صنعت ساختمان ایما تهیه شده است، قصد داریم درباره نحوه محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری، مطالب مهمی را ارائه دهیم.

این شرکت درزمینهٔ اجرای پروژه‌های ساختمانی ، اجرای نمای ساختمان، تولید انواع سنگ اسلب و ابزاری، و درزمینهٔ اجرای پروژه های تاسیسات مکانیکی ساختمان، تولید سازه‌ ها و مبلمان فلزی و اجرای تخصصی انواع نما ساختمان کلاسیک و مدرن فعالیت می‌نماید.

از جهت دیگر این شرکت به‌عنوان دپارتمان طراحی و مهندسی، نسبت به ارائه نقشه ‌های اجرایی از قبیل نقشه شاپ و ازبیلت و درزمینهٔ  انجام خدمات بازرگانی از ترکیه نیز فعالیت‌های موفقیت‌آمیزی را ارائه می‌دهد.

نحوه محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری

به همین منظور مالکین و صاحبان کسب‌وکار و فعالان درزمینهٔ تجارت می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت این شرکت به آدرس اینترنتی www.ima-holding.com، شرایط و خدمات ارائه‌شده توسط این شرکت را بررسی کرده و با توجه به راه‌های ارتباطی مشخص شده در وب‌سایت، با این شرکت در ارتباط باشند.

نحوه محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری

یکی از اصطلاحاتی که در پروژه های ساختمان‌سازی و قوانین ثبتی شهرداری به‌دفعات شنیده می‌شود، واژه زیربنا می‌باشد. به جهت نحوه محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری، در این نوع از پروژه‌ها به‌اصطلاح فرآیندهای مترکشی پشت تا پشت دیوارها صورت می‌گیرد.

در پروژه های ساختمان‌سازی که از بیش از یک طبقه برخوردار می‌باشند به ازای هر طبقه، زیربنا جداگانه محاسبه می‌شود. به همین منظور در زمان محاسبه زیربنا، مساحت سطح روی زمین به‌علاوه مساحت زیرزمین را درمجموع محاسبه می‌نمایند.

با توجه به قوانین وضع‌شده توسط شهرداری به قسمت‌های مشترک در ساختمان، مشاعات گفته می‌شود. قسمت‌های مشترک به قسمت‌هایی گفته می‌شود که برای دیگر مالکین واحدها استفاده از آن مانعی نداشته و دسترسی به آن به یک یا چند واحد معطوف نمی‌شود. این محیط‌ها در سند مالکیت، مالک مشخص یا مالکین مشخصی برای آن تعیین نشده است. ازجمله این موارد می‌توان به پاگرد، پله‌ها و راهرو اشاره نمود.

نحوه محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری، تعیین مفروضات ساختمان

در قوانین شهرداری و پروژه های داخلی ساختمان، مواردی همچون بالکن مسقف و تراس مسقف، انباری اختصاصی و پارکینگ اختصاصی ازجمله مفروضات ساختمان معرفی شده است. بر اساس نقشه شهرداری دیوارهایی که بین فضاهای مشاع و  ساختمان واقع شده است، به جهت محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری از مفروضات محسوب می‌شود.

برخی از ساختمان‌هایی که در هر طبقه از آن بیش از یک واحد وجود دارد، دیوارهای بین واحد در شرایطی که از اسکلت ساختمان نباشند، از مالکیت مشترک برخوردار می‌باشند.

نحوه محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری

بر اساس نقشه شهرداری، پارکینگ‌ها بر اساس داشتن عرض حداقل دو و نیم متر و یا حداکثر 3 متر با توجه به داشتن طول در حدود 5 متر، برای هر یک از واحدهای ساختمان جداگانه محاسبه می‌شود.

به جهت نحوه محاسبه زیربنا در نقشه شهرداری درباره آپارتمان‌های دوبلکس، محاسبه زیربنا برای هر یک از طبقه‌ها جداگانه محاسبه می‌شود و در انتها مجموعه آن‌ها به‌عنوان زیربنا معرفی می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.