دسته‌بندی نشده

درباره قیمت نمای کامپوزیت

قیمت نمای کامپوزیت

قیمت نمای کامپوزیت بر اساس ویژگی‌های منحصربه‌فردی که دارد، با توجه به موارد مختلفی ازجمله نوع ورقه‌های مورداستفاده، نوع طرح نما، میزان و حجم پروژه، ارتفاع پروژه و غیره متغیر است. امروزه استفاده از نمای کامپوزیت در جهان بسیار رایج می‌باشد. در کشور ما نیز این قابلیت وجود دارد اما هنوز تا رسیدن به یک شرایط ایده‌آل فاصله دارد.

درباره قیمت نمای کامپوزیت

در این مقاله قصد داریم درباره قیمت نمای کامپوزیت شرایط را بررسی نماییم. ازاین‌رو شما مشتریان می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت www.ima-holding.com    شرکت توسعه صنعت ساختمان ایما و با ارائه درخواست مشاوره از کارشناسان و مهندسین این شرکت، نسبت به انجام آگاهانه پروژه‌های نمای کامپوزیت در انواع و طرح‌های متفاوت بر روی انواع ساختمان‌ها، تصمیم‌گیری نموده و درخواست خود را به‌راحتی ثبت نمایید.

تا در شرایطی آگاهانه اجرای این پروژه‌ها را به شرکت توسعه صنعت ساختمانی ایما بسپارید. نمای کامپوزیت به جهت داشتن شرایط مرکب و چندسازه، به‌عنوان یک محصول تهیه‌شده در شرایط مهندسی معرفی می‌شود. نمای کامپوزیت با وجود داشتن چند ماده مختلف در مشتقات ساخته شده آن، از عملکرد بسیار بالایی نسبت به مواد اولیه خود برخوردار می‌باشد.

ورقه‌های کامپوزیت بر اساس شرایطی که دارند از مواد اولیه خود مقاوم‌تر و قدرتمندتر می‌باشند. این ورقه‌ها به‌طورکلی از یک لایه پلاستیکی پلی اورتان و از دو ورق آلومینیومی تشکیل می‌شوند. در ادامه با توجه به روشی خاص به نام فرایند اکستروژن، ورقه‌ها بر روی هم پرس شده و درنهایت پنل‌های کامپوزیت تهیه می‌شوند. نمای کامپوزیت برای اولین بار در سال 1969، توسط شرکت آلمانی با نام آلکوباند مورداستفاده قرار گرفته شد.

قیمت نمای کامپوزیت

قیمت نمای کامپوزیت

برای مشخص نمودن مؤلفه‌های قیمت نمای کامپوزیت، آیتم‌های مختلفی موردتوجه قرار گرفته می‌شود. مؤلفه‌هایی مانند:

  • نوع طرح نما
  • نوع ورقه‌های مورداستفاده قرار گرفته شده
  • شرایط استفاده از نوع روش خاص به جهت نصب ورق‌های کامپوزیت
  • میزان و حجم پروژه
  • تعداد قوطی مصرف‌شده در نمای ساختمان
  • محل و شرایط پروژه
  • ارتفاع پروژه

با توجه به داشتن اطلاعات مناسب بر اساس کامپوزیت‌های معرفی‌شده، می‌توان قیمت نمای کامپوزیت را محاسبه نمود. در ادامه قیمت تخمین زده برای اجرای نمای کامپوزیت را شرح می‌نماییم.

معرفی تخمینی قیمت نمای کامپوزیت

توجه داشته باشید از بهترین متریال، اقتصادی‌ترین نوع نما ساختمان، ساختمندترین، سبک‌ترین و سریع‌ترین نماهای ساختمان، استفاده از نمای کامپوزیت می‌باشد. کاربری از این نما در کشورهای توسعه‌یافته بسیار مورداستفاده قرار گرفته می‌شود. در کشور ایران نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است اما هنوز با شرایط بلوغ‌یافته خود فاصله دارد.

هزینه‌های معرفی‌شده بر اساس سال 1400 تعیین شده است.

قیمت نمای کامپوزیت

محاسبه هزینه ورق کامپوزیت

در اجرای پروژه‌های نمای ساختمان به‌واسطه ورقه‌های کامپوزیت، هزینه‌های معرفی‌شده از متری 170 هزار تومان شروع می‌شود و در مدل ضد حریق به 400 هزار تومان می‌رسد.

هزینه اجرت نصب ورق‌های کامپوزیت

هزینه دیگری که بر روی پروژه‌های کامپوزیت اضافه می‌شود، هزینه اجرت می‌باشد. این هزینه از متری 70 هزار تومان تا متری 200 هزار تومان فلورانس دارد.

هزینه قوطی استفاده‌شده

در اجرای نمای کامپوزیت بر اساس نوع طرح و البته کیفیت کار، هزینه مصرف قوطی از متری 100 هزار تومان تا متری 150 هزار تومان در تغییر می‌باشد.

هزینه‌های دیگر در انجام پروژه‌های نمای ساختمان به‌واسطه ورق‌های کامپوزیت

قیمت نمای کامپوزیت به‌علاوه بر موارد گفته‌شده در شرایط دیگر، از تغییراتی برخوردار خواهد شد. هزینه‌هایی مانند مصالح ریز، پرت ورق و قوطی، درصد سود متعارف شرکت اجراکننده.

به همین خاطر می‌توان درنهایت اجرای نمای کامپوزیت را با هزینه‌ای بالغ بر 280 هزار تومان تا 400 هزار تومان به ازای هر متر در نظر گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.