ضوابط طراحی نورگیر در طراحی نقشه های شهرداری بر اساس قوانین مشخص معرفی شده است. بر این اساس نورگیرها باید با توجه ضوابط تعیینشده در پروژه های ساختمانی احداث شوند. در این مقاله قصد داریم درباره ضوابط طراحی نورگیر در طراحی نقشه های شهرداری، مطالب کاربردی را خدمت شما کاربران محترم ارائه نماییم.
درباره ضوابط طراحی نورگیر در طراحی نقشه های شهرداری
در این مقاله قصد داریم درباره ضوابط طراحی نورگیر در طراحی نقشه های شهرداری مطالب مهمی را به شما کاربران محترم شرکت توسعه صنعت ساختمان ایما ارائه دهیم.
این شرکت درزمینهٔ پروژه های رسم نقشه های شاپ و ازبیلت، ارائه نقشه های اجرایی بهعنوان دپارتمان طراحی و مهندسی، و درزمینهٔ اجرای پروژههای تاسیسات مکانیکی ساختمان، تولید سازه ها و مبلمان فلزی، تولید انواع سنگ اسلب و ابزاری، اجرای پروژه های ساختمانی و نمای ساختمان و اجرای تخصصی انواع نما ساختمان کلاسیک و مدرن فعالیت مینماید.
از طرفی شرکت توسعه صنعت ساختمانی ایما، درزمینهٔ انجام خدمات بازرگانی از ترکیه نیز برای فعالان درزمینهٔ تجارت بهعنوان مشاور حقوقی و پشتیبان، فعالیتهای مطلوبی را ارائه مینماید.
به همین منظور مشتریان محترم میتوانند بر اساس زمینه فعالیتهای اعلامشده، با حضور در وبسایت شرکت به آدرس اینترنتی www.ima-holding.com از طریق راههای ارتباطی معرفی شده در وبسایت، شرایط را با شرکت توسعه صنعت ساختمان ایما پیگیری نمایند.
ضوابط طراحی نورگیر در طراحی نقشه های شهرداری
در پروژه های ساختمانی به جهت ممانعت از تاریکی و بهرهمندی از تهویه هوا، فضاهای بازی به نام نورگیر تعبیه میشود. وجود قابلیت احداث نورگیر در پروژه های طراحی داخلی ساختمان، بهعنوان یک قابلیت و یک ویژگی بسیار منحصربهفرد شناخته میشود. کاربری نورگیرها موجبات ایجاد وجود نور و روشنایی را در محیط فرعی و اصلی بنا ایجاد مینمایند.
برخی از پروژه های ساختمانی که از قسمتهایی فاقد دسترسی به نور مستقیم و نور طبیعی برخوردار میباشند، تعبیه نورگیر میتواند شرایط را به بهترین نحو ممکن جبران نماید. کاربری از نورگیرها در پروژه های ساختمانسازی میتواند بهعنوان کاهش مصرف نور مصنوعی، مورداستفاده قرار گرفته شود. وجود نورگیر میتواند در ساختمان شرایط را برای مشاهده نمای بیرون ساختمان نیز فراهم آورد.
شرح ضوابط طراحی نورگیر در طراحی نقشه های شهرداری
در طراحی پروژه های ساختمانسازی بهمنظور کاربری بیشتر، درصورتیکه مساحت پاسیو ( نورگیر ) نسبت به استانداردهای تعیینشده که در ادامه به آن اشاره خواهد شد کمتر نشود، میتوان آنها را بهعنوان محلی جدای از مساحت و زیربنای ساختمان محسوب نمود.
- شرایط ساختمانهایی که پس از اصلاحات انجامشده، از مساحت 200 مترمربع و بیشتر برخوردار میباشند در دو حالت زیر معرفی میگردد:
الف- برای اتاقهای اصلی ( هال و پذیرایی، اتاقخواب و نشیمن ) کمترین مساحت محسوب شده برای نورگیر 12 مترمربع با حداقل عرض 3 مترمربع میباشد.
ب- کمترین مساحت لحاظ شده در آشپزخانه برای احداث نورگیر 6 مترمربع با حداقل عرض 2 متر میباشد.
- شرایط احداث نورگیر یا پاسیو در حالت دوم برای ساختمانهای مسکونی پس از انجام امور اصلاحی که از مساحتی کمتر از 200 مترمربع برخوردار میباشد:
الف- به جهت احداث نورگیر در اتاقهای اصلی پس از انجام اصلاحات ساختمانی، کمترین مساحت مشخص شده 6% مساحت ساختمان را به خود اختصاص میدهد.
ب- در آشپزخانه بهمنظور احداث نورگیر پس از انجام اصلاحات در ساختمان، کمترین مساحت موردمحاسبه شده 3 درصد از مساحت ساختمان میباشد.
در موارد الف و ب که در حالت دوم بر اساس رعایت ضوابط طراحی نورگیر در طراحی نقشه های شهرداری میزان معرفی شده است، حداقل عرض نورگیرها باید 2 متر باشد.